Την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος, με την ευκαιρία της εορτής των Χριστουγέννων, επισκέφθηκε τις γυναικείες φυλακές Ελεώνος μαζί με κληρικούς και συνεργάτες του Οργανισμού Κοινωνικών Δομών της Μητροπόλεως «Η ΑΡΩΓΗ».

Ο Σεβασμιώτατος, λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό, δεν επισκέφθηκε τις κρατούμενες, παρά μόνο τις μητέρες με οκτώ μικρά παιδιά, στις οποίες πρόσφερε είδη ατομικής υγιεινής και παιχνίδια στα παιδιά. Ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν στο Σχολείο της φυλακής και εξήρε τον αγώνα και την προσπάθειά τους, καθώς και με την διοίκηση και το προσωπικό των φυλακών και άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο δύσκολο έργο τους.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε το Κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών κρατουμένων. Ο Σεβασμιώτατος, λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό δεν μπόρεσε να επισκεφθεί τους κρατούμενους τοξικομανείς, αλλά συνομίλησε με τη διοίκηση του Κέντρου και τις κοινωνικές υπηρεσίες και πρόσφερε ως δώρο για τις εορτές τηλεκάρτες για όλους τους κρατούμενους. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους για τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.