Το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Αττικής «Η Μητέρα» – Αναρρωτήριο Πεντέλης επισκέφθηκε, νωρίτερα σήμερα Τετάρτη, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλουη οποία παρακολούθησε τη χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών, ξεναγήθηκε στους θαλάμους φιλοξενίας βρεφών και δημιουργικής απασχόλησης και ενημερώθηκε για το έργο και τους σκοπούς του παραρτήματος.

Σε δηλώσεις της ευχήθηκε “σύντομα όλα τα παιδάκια να βρουν μια οικογένεια που θα τα αγκαλιάσει”.
Σε δήλωσή της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε ότι «βρίσκομαι σήμερα εδώ για να υπογραμμίσω το χρέος της Πολιτείας απέναντι σε όσα βρέφη και νήπια έχουν ανάγκη από στοργική μέριμνα και φροντίδα».

Παράλληλα, επισήμανε ότι «όλα αυτά τα παιδάκια που στερούνται το οικογενειακό περιβάλλον, επιζητούν την ασφάλεια και την αγάπη που θα φωτίσει τη ζωή τους και θα διασφαλίσει την υγιή, ψυχική και σωματική τους ανάπτυξη».

Τέλος, εξέφρασε την ευχή σύντομα να βρεθεί για όλα μια οικογένεια που θα τα αγκαλιάσει και ευχήθηκε στους φροντιστές τους δύναμη στο έργο τους, που, όπως σημείωσε, «απαιτεί πλούτο ψυχής και υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης», καθώς και «καλά Χριστούγεννα».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.