Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς πραγματοποίησε, σήμερα Δευτέρα 4 Απριλίου 2022, διαδοχικές επισκέψεις στην έδρα του Στρατηγείου της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ) στο Γουδί, στις εγκαταστάσεις του 700 Στρατιωτικού Εργοστασίου (700 ΣΕ) και του Χημείου Ενόπλων Δυνάμεων (ΧΗΕΔ) στον Πειραιά.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων, ο κ. Χαρδαλιάς ενημερώθηκε από τους Διοικητές, Αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη (ΑΣΔΥΣ), Συνταγματάρχη Πέτρο Περιμένη (700 ΣΕ) και Συνταγματάρχη Δημοσθένη Χαδαλάνη (ΧΗΕΔ), για την οργάνωση, την αποστολή, το έργο και τις τρέχουσες δραστηριότητες τους. Επίσης, περιηγήθηκε στους χώρους, τα παραγωγικά τμήματα, τα εργαστήρια και συνομίλησε με στελέχη, πολιτικό προσωπικό και οπλίτες θητείας υψηλής εξειδίκευσης.

Παράλληλα, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε αναλυτικά για τις παραγωγικές δυνατότητες και τη γραμμή κατασκευής ειδών ιματισμού και υπόδησης του 700 ΣΕ, καθώς και τον εργαστηριακό εξοπλισμό του Χημείου Ενόπλων Δυνάμεων.

Τέλος, ο κ. Χαρδαλιάς συνεχάρη τις Διοικήσεις, τα στελέχη και το πολιτικό προσωπικό για τον υψηλό επαγγελματισμό και την άρτια εξειδικευμένη κατάρτισή τους και εξήρε το έργο και την προσφορά τους στην παραγωγικότητα και αποδοτικότητα των δύο εξαιρετικά σημαντικών δομών Διοικητικής Μέριμνας στη λειτουργία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Κατά την επίσκεψη στην ΑΣΔΥΣ τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευσε ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ενώ στο 700 ΣΕ και το ΧΗΕΔ, ο Διοικητής ΑΣΔΥΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υλικού Πολέμου ΓΕΣ Υποστράτηγος Ιωάννης Μαυρογένης.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.