Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών επισκέφθηκε στο γραφείο του στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως στη Λαμία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μουάνζα του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας κ. Ιερώνυμος.

Ο κ. Ιερώνυμος ευχήθηκε στον Σεβασμιώτατο κ. Συμεών δια ζώσης τα έτη πολλά για την ονομαστική του εορτή και κατέθεσε την ευγνωμοσύνη τόσο του ιδίου όσο και του ποιμνίου του στην Τανζανία της Αφρικής για το Ιεραποστολικό έργο, που επιτελεί από χρόνια πολλά πριν η Μητρόπολη Φθιώτιδος στην μαύρη Ήπειρο και στο πρεσβυγενές Πατριαρχείο Αλεξανδρείας.

Ο κ. Ιερώνυμος, επίσης, ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο κ. Συμεών για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Μητρόπολη του με την βοήθεια του Φθιωτικού Λαού. Επίσης ευχαρίστησε τον Σεβ. κ. Συμεών και για την δική του συμβολή.

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών ευχαρίστησε τον κ. Ιερώνυμο για την τιμητική και αδελφική επίσκεψή του και τον διαβεβαίωσε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και το ποίμνιο της Μητροπόλεως, θα συνεχίσουν, στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, το ιεραποστολικό έργο στην Τανζανία και θα βρίσκονται στο πλευρό του κ. Ιερωνύμου και κυρίως στο πλευρό του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Αλεξανδρείας κ.κ. Θεοδώρου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.