Μέσα στα πλαίσια της ποιμαντικής του μέριμνας για τα παιδιά και τους νέους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννης, επισκέφτηκε το πρωί της Δευτέρας, 11 Φεβρουαρίου ε.έ., κατά σειρά το 1ο Νηπιαγωγείο Λαγκαδά, το 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο Λαγυνών, και το 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο Λητής.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στις σχολικές μονάδες, ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να ακούσει τις παιδικές φωνές των νηπίων, τα οποία με τον αυθορμητισμό που τα διακρίνει του παρουσίασαν ένα μέρος από τις καθημερινές τους δραστηριότητες, ενώ μέσα από τις απλές ερωτήσεις του, συζήτησε μαζί τους προκαλώντας τις άμεσες και έξυπνες απαντήσεις των παιδιών.

Στο τέλος, αφού ευχαρίστησε τα παιδιά για το όμορφο και ευχάριστο πρωινό που πέρασε μαζί τους, επαίνεσε τους Νηπιαγωγούς για το έργο τους, ενώ παράλληλα διένειμε προς όλους τους λιλιπούτειους μαθητές παιδικές τροφές, προσφορά της οργανώσεως «Human Plus» και του Προέδρου αυτής κ. Ανέστη Ιωαννίδη, οι οποίες τις επόμενες ημέρες θα προσφερθούν μέσα από τις ενορίες και προς όλα τα νηπιαγωγεία των κατά τόπων περιοχών, καθώς επίσης και γλυκίσματα.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.