Ο Μητροπολίτης Κίτρους κ. Γεώργιος, Πρόεδρος της ΑΕΑΘ, κατά τη διάρκεια της ολιγοήμερης παραμονής του στην Κρήτη επισκέφθηκε την Πατριαρχική Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Κρήτης, σήμερα Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕΑΚ, επίσκεψη στην Πατριαρχική Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Κρήτης (ΠΑΕΑΚ) πραγματοποίησε την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους κ. Γεώργιος, Πρόεδρος της ΑΕΑΘ, κατά τη διάρκεια της ολιγοήμερης παραμονής του στην Κρήτη.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕΑΚ, Εντιμολογιώτατος Άρχοντας του Οικουμενικού μας Πατριαρχείου, Καθηγητής κ. Απόστολος Μπουρνέλης, υποδέχτηκε με εγκαρδιότητα το Σεβ. Μητροπολίτη, όπως έπραξαν και μέλη του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου, Διδάσκοντες και Διοικητικό προσωπικό, οι οποίοι βρίσκονταν στη θέση τους, κατά την άσκηση του καθήκοντος.

Μεταξύ του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους κ. Γεωργίου, του Ελλογιμωτάτου Προέδρου κ. Μπουρνέλη, καθώς επίσης των παρισταμένων, αντηλλάγησαν απόψεις για ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος.

panosgoris
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.