Ο Μητροπολίτης Κίτρους κ. Γεώργιος, Πρόεδρος της ΑΕΑΘ, κατά τη διάρκεια της ολιγοήμερης παραμονής του στην Κρήτη επισκέφθηκε την Πατριαρχική Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Κρήτης, σήμερα Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕΑΚ, επίσκεψη στην Πατριαρχική Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Κρήτης (ΠΑΕΑΚ) πραγματοποίησε την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους κ. Γεώργιος, Πρόεδρος της ΑΕΑΘ, κατά τη διάρκεια της ολιγοήμερης παραμονής του στην Κρήτη.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕΑΚ, Εντιμολογιώτατος Άρχοντας του Οικουμενικού μας Πατριαρχείου, Καθηγητής κ. Απόστολος Μπουρνέλης, υποδέχτηκε με εγκαρδιότητα το Σεβ. Μητροπολίτη, όπως έπραξαν και μέλη του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου, Διδάσκοντες και Διοικητικό προσωπικό, οι οποίοι βρίσκονταν στη θέση τους, κατά την άσκηση του καθήκοντος.

Μεταξύ του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους κ. Γεωργίου, του Ελλογιμωτάτου Προέδρου κ. Μπουρνέλη, καθώς επίσης των παρισταμένων, αντηλλάγησαν απόψεις για ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος.

panosgoris

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.