Την Παρασκευή 18/10/2019 οι μαθητές/τριες του τμήματος Β1 του 2ου Λυκείου Φαρσάλων επισκέφτηκαν το Σπίτι της Αγάπης Φαρσάλων συνοδευόμενοι/ες από τον Δ/ντή του Λυκείου κ. Κουτσοδόντη Γ. καθώς και τις εκπαιδευτικούς κα. Γκιάτου Ε. και κα Κουτσοπούλου Φ.

Εκεί οι μαθητές/τριες παρέδωσαν τα υλικά για το συσσίτιο της Παρασκευής, τα οποία είχαν αγοραστεί με την οικονομική συνδρομή του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου μας και ενημερώθηκαν για τη δράση του Σπιτιού της Αγάπης από τον πατέρα Λάζαρο. Στη συνέχεια συμμετείχαν στην προετοιμασία, τη συσκευασία και τη διανομή του συσσιτίου σε άπορους συμπολίτες μας. Παράλληλα έγινε καταγραφή και τακτοποίηση των προϊόντων που ήδη είχαν συγκεντρωθεί στην αποθήκη του Σπιτιού της Αγάπης προς διευκόλυνση των εθελοντριών, οι οποίες μαγειρεύουν σε καθημερινή βάση.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα τον πατέρα Λάζαρο και τις εθελόντριες για τη θερμή φιλοξενία και κυρίως για το πολύ σημαντικό έργο που προσφέρουν και να απευθύνουμε έκκληση προς όλους τους συμπολίτες μας να συνδράμουν αυτήν την προσπάθεια είτε με την προσφορά εθελοντικής εργασίας, είτε με την παροχή οικονομικής βοήθειας και των απαραίτητων προϊόντων.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.