Τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Θεόφιλο επισκέφθηκαν στο Επισκοπείο της Ιεράς μας Μητροπόλεως το πρωινό της Παρασκευής, 17 Μαΐου 2019 και ώρα 9.30 π.μ.οι μαθητές και οι μαθήτριες με τους γονείς τους καθώς και οι δασκάλες του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου του Καλάμου συνοδευόμενοι από τον κληρικό που εξυπηρετεί το μικρό νησί της Μητροπολιτικής μας περιφέρειας Αιδεσιμολ. Οικονόμο π. Τριαντάφυλλο Ανυφαντή.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας τους υποδέχθηκε στην αίθουσα του θρόνου και δεν παρέλειψε να δώσει σε όλους γλυκίσματα και άλλες ευλογίες.

Ευρισκόμενος πάντοτε κοντά στη νεολαία απηύθυνε πατρικές νουθεσίες κι αναστάσιμες ευχές και συζήτησε με τις δασκάλες και τους γονείς μεταξύ άλλων για την πορεία εκμάθησης αλλά και τις δυσκολίες που συναντούν οι διδάσκοντες και οι διδασκόμενοι του νησιού, ειδικά τους χειμερινούς μήνες.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος ξενάγησε μικρούς και μεγάλους στις υπηρεσίες της Ιεράς Μητροπόλεως καθώς και το Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ευτυχίου.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.