Τον άρτι προαχθέντα στον βαθμό του Ταξίαρχου, αξιότιμο Διοικητή της 7ης Ταξιαρχίας Πεζικού κ. Λουκά Χατζημιχαήλ, δέχθηκε στο γραφείο του το πρωί της Παρασκευής, 12 Μαρτίου, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος.

Ο κ. Χατζημιχαήλ, ο οποίος διακρίνεται για τον σεβασμό που τρέφει προς την Εκκλησία, ευρισκόμενος στην πόλη του Παραλιμνίου στα πλαίσια των καθηκόντων του, πραγματοποίησε σύντομη στάση στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου για προσκύνημα και στο Επισκοπείο, προκειμένου να εκφράσει τις ευχές του εν όψει της επί θύρας ενάρξεως της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, αλλά και τη διαρκή συμπαράσταση της Ε.Φ. στο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Εκκλησίας.

Ο Πανιερώτατος ευχαρίστησε τον κ. Ταξίαρχο για τις εγκάρδιες ευχές του και ευχήθηκε όπως ο Κύριος, αξιώσει όλους με υγεία σωματική και πνευματική, να διέλθουμε τον δόλιχο της Αγίας Σαρακοστής ώστε να εορτάσουμε το Άγιον Πάσχα, απαλλαγμένοι και από τις ζοφερές καταστάσεις που δημιουργεί η πανδημία.

Συνεχάρη παράλληλα τον κ. Χατζημιχαήλ για την πρόσφατη προαγωγή του, τονίζοντας πως η πατρίδα μας διέρχεται δύσκολες μέρες και απαιτείται όλοι να υψώσουμε τη φωνή μας απέναντι στις τουρκικές αξιώσεις και επιβουλές και να διεκδικήσουμε την ελευθερία και δικαίωση του τόπου μας. Τέλος προσέφερε στον κ. Ταξίαρχο ως αναμνηστικό δώρο, μια εικόνα της Παναγίας της Αγίας Νάπας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.