Ι.Μ. ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ: Επιμνημόσυνη δέηση για τους εν ώρα καθήκοντος πεσόντες Αστυνομικούς τελέστηκε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Το πρώτο Ψυχοσάββατο κάθε χρόνου έχει καθιερωθεί ως ημέρα μνήμης για τους Αστυνομικούς οι οποίοι θυσιάστηκαν στο βωμό του καθήκοντος. Την ημέρα αυτή η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τίμησε τη μνήμη των δεκάδων συναδέλφων τους Αστυνομικών με δέηση ενώπιον του Μνημείου Πεσόντων Αστυνομικών στον αύλειο χώρο της Γ.Α.Δ.Θ.

Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο Πανοσιολογιώτατος αρχιμ. Παντελεήμων Αναστασιάδης ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, παρουσία του εκπροσώπου της Ελληνικής Κυβέρνησης, Υπουργού Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρου Καλαφάτη, και της ηγεσίας της Γ.Α.Δ.Θ.

Αμέσως μετά το Τρισάγιο ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους της Πολιτείας, των κομμάτων, της τοπικής αυτοδιοίκησης, της ΕΛ.ΑΣ., της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, της Ένωσης Αποστράτων και φορέων της πόλης.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.