Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η φετινή συμμετοχή της Κύπρου στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, το Ραδιοφωνικό ίδρυμα Κύπρου, ξεκαθαρίζει πως δεν τίθεται θέμα απόσυρσης του τραγουδιού ΕL DIABLO.

“Το ΡΙΚ δεν είχε οποιανδήποτε πρόθεση να προσβάλει τα χριστιανικά αισθήματα του λαού και εμείς Χριστιανοί Ορθόδοξοι είμαστε και έχουμε οικογένειες και παιδιά”, δήλωσε ο Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ΡΙΚ, Ανδρέας Φράγκος.

Οι αντιδράσεις και η αναστάτωση που προκλήθηκε για τους επίμαχους στίχους του φετινού τραγουδιού, έφερε και την απάντηση της τραγουδίστριας Έλενας Τσαγκρινού.

“Από τη στιγμή που είναι ένα καλό τραγούδι, δεν τίθεται θέμα για όλα αυτά που ακούγονται. Είναι ξεκάθαρα η σχέση με έναν αλήτη που στην ουσία εγώ από αυτόν λυτρώνομαι και τελικά βγαίνω δυνατή”, επισήμανε η τραγουδίστρια.

Χαρακτηριστική είναι και η δριμεία επίθεση κατά του ΡΙΚ και της επιτροπής που επιλέγει τις κυπριακές συμμετοχές από τη Κύπρια τραγουδίστρια Αλέξια.

“Ντροπή στους ιθύνοντες στο ΡΙΚ, που αποκλείει και στερεί από τα πάμπολλα ταλέντα της Κύπρου μας, την ευκαιρία να εκφράσουν και να μοιραστούν μαζί με ολόκληρο τον κόσμο, την μουσική και τα ταλέντα τους, εκπροσωπώντας την χώρα τους”, τόνισε η τραγουδίστρια Αλέξια.

“Ωστόσο οργανωμένα σύνολα, συνεχίζουν να αντιδρούν και καλούν το ΡΙΚ να ακυρώσει την συγκεκριμένη επιλογή του τραγουδιού”, είπε ο Φράγκος.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.