ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ: Σήμερα καταβάλλονται στους δικαιούχους οι επικουρικές συντάξεις. Ποιες είναι οι νέες πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ και πότε πληρώνονται οι συντάξεις Αυγούστου 2019.

Το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε χθές το αίτημα έκδοσης προσωρινής διαταγής, που είχε καταθέσει η Εθνική Τράπεζα Ελλάδος κατά του υπουργείου Εργασίας και του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών (ΕΤΕΑΕΠ), αναφορικά με τη διακοπή της επικουρικής σύνταξης συνταξιούχων της ΕΤΕ.

Η απόφαση του υπουργείου Εργασίας προέβλεπε την άμεση καταβολή της επικουρικής σύνταξης στους απόμαχους εργαζόμενους της ΕΤΕ για τους επτά πρώτους μήνες του 2019. Το συνολικό ποσό των επικουρικών συντάξεων θα καταβληθεί κατά ένα τμήμα από το ΕΤΕΑΕΠ και κατά άλλο από την ΕΤΕ.

Ποιες είναι οι νέες πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ.

Το Α΄ Τμήμα Διακοπών του ΣτΕ, χθές το μεσημέρι απέρριψε το αίτημα προσωρινής διαταγής της ΕΤΕ.

Σήμερα καταβάλλονται στους δικαιούχους οι επικουρικές συντάξεις. Την σύνταξη τους και αναδρομικά επτά μηνών θα λάβουν και οι δικαιούχοι για το επικουρικό της Εθνικής Τράπεζας καθώς το ΣτΕ απέρριψε το αίτημα προσωρινής διαταγής της Εθνικής για την μη καταβολή τους.

Ωστόσο τα ποσά θα καταβληθούν μειωμένα έως και 40%, καθώς θα επανυπολογιστούν.

«Και πάλι το δημόσιο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης εγγυητής της σύνταξης των ασφαλισμένων. Καταβάλλονται οι επικουρικές συντάξεις στους συνταξιούχους της Εθνικής, μετά την απόρριψη από το ΣτΕ προσφυγής της τράπεζας που δεν ήθελε να τις καταβάλει».

ΟΑΕΔ Κοινωνικός τουρισμός 2019.

Αυτό αναφέρει ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος, σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Το ΕΤΕΑΕΠ ανακοίνωσε ότι πιστώνονται 2 Ιουλίου, στους λογαριασμούς 16.000 συνταξιούχων του Λογαριασμού Επικούρησης Προσωπικού της ΕΤΕ (ΛΕΠΕΤΕ) και ΕΘΝΑΚ οι επικουρικές συντάξεις τους, μαζί με τα αναδρομικά ποσά από 1/1/2019.

Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Αυγούστου 2019.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.