ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΕΑ: Για την παράταση του μειωμένου ενοικίου, ο υπουργός είπε πως «θα δούμε τον βηματισμό με τον οποίο θα ανοίξει η αγορά και αντίστοιχα η ελληνική Πολιτεία θα έρθει να βοηθήσει"» ενώ στο κομμάτι των ιδιοκτητών ακινήτων τόνισε ότι «θα υπάρξει πρωτοβουλία από την πλευρά της κυβέρνησης σε ότι αφορά στις φορολογικές τους υποχρεώσεις» που θα προκύψει το επόμενο χρονικό διάστημα.

Για την προκαταβολή φόρου σημείωσε ότι «δεν είναι κάτι το οποίο αυτή τη στιγμή είναι ανακοινώσιμο ή που αυτή τη στιγμή έχει συζητηθεί με θεσμούς ή εταίρους, ώστε να μπορέσω να τοποθετηθώ, είναι κάτι που αφορά στο δεύτερο εξάμηνο του 2020». Πρόσθεσε «θέλω να σας πω ότι αυτό και πολλά άλλα μέτρα τα έχουμε στο μυαλό μας.

Το θέμα είναι να κάνεις τις κατάλληλες πολιτικές την κατάλληλη χρονική στιγμή, αντιλαμβανόμενος την πραγματικότητα και τα προβλήματα της κοινωνίας».

ΟΠΕΚΑ πληρωμές επιδομάτων

Την Πέμπτη 30 Απριλίου, θα καταβληθούν από τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) τα επιδόματα και οι παροχές.

Συγκεκριμένα θα καταβληθούν τα παρακάτω επιδόματα και παροχές: επίδομα γέννησης, προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα, Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην ΚΕΑ), επίδομα στέγασης, στεγαστική συνδρομή, Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφάλιστων Υπερηλίκων, σύνταξη υπερηλίκων και επίδομα ομογενών, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Οργανισμού.

ΕΛΛΑΔΑ-ΝΕΑ: Την Πέμπτη 30 Απριλίου, θα καταβληθούν από τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) τα επιδόματα και οι παροχές. Σε εξέλιξη η πληρωμή των συντάξεων Μαΐου.

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Την Πέμπτη 30 Απριλίου, θα καταβληθούν από τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) τα επιδόματα και οι παροχές.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
ΠΑΓΓΑ ΜΑΡΙΑ

ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΔΙΜΗΝΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΕΠΊΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ?