Η ηλεκτρονική πλατφόρμα myΘέρμανση της ΑΑΔΕ θα παραμείνει για λίγο διάστημα ακόμη ανοιχτή, προκειμένου όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης.

Να σημειωθεί ότι αίτηση μπορούν να υποβάλλουν όσοι φορολογούμενοι δεν το είχαν κάνει μέχρι την προηγούμενη καταληκτική ημερομηνία (15 Δεκεμβρίου 2021).

Από την υπηρεσία myΘέρμανση, μπορείτε να επιλέξετε αν θα υποβάλετε αίτηση για ένταξη στο Μητρώο Δικαιούχων του Επιδόματος Θέρμανσης, ή αν θα δηλώσετε τα χιλιοστά των δαπανών θέρμανσης ανάμεσα στους ενοίκους μιας πολυκατοικίας.

Για τα λοιπά καύσιμα (φυσικό αέριο, υγραέριο, καυσόξυλα, βιομάζα – πέλετ, θερμική ενέργεια μέσω τηλεθέρμανσης), εκτός του πετρελαίου θέρμανσης, μπορείτε να υποβάλετε στοιχεία των παραστατικών αγοράς.

Προθεσμίες
Υποβολή αίτησης μέχρι τις 15.02.2022

– Για τα καύσιμα (υγραέριο, καυσόξυλα, βιομάζα- πέλετ, θερμική ενέργεια μέσω τηλεθέρμανσης) η καταβολή του επιδόματος γίνεται ανάλογα με την ημερομηνία καταχώρησης των παραστατικών με καταληκτική ημερομηνία την 15η Απριλίου 2022

– Ειδικά για το φυσικό αέριο καταχωρίζονται έως την 31η Μαΐου 2022 δικαιολογητικά αγορών της περιόδου από 1.10.2021 έως 31.3.2022 με ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού πληρωμής έως την 16η Μαΐου 2022άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα myΘέρμανση της ΑΑΔΕ για την εκ νέου υποβολή αιτήσεων για την χορήγηση επιδόματος θέρμανσης,

Βήμα – Βήμα (Υποβολή Αίτησης)
1. Επιλέγω αν διαμένω σε μονοκατοικία ή πολυκατοικία.
2 .Επιλέγω αν είμαι ιδιοκτήτης ή ένοικος οπότε συμπληρώνω τον ΑΦΜ του ιδιοκτήτη.
3. Επιλέγω είδος καυσίμου.
4. Συμπληρώνω τον Αριθμό παροχής ρεύματος.
5. Επιλέγω οικισμό.
6. Συμπληρώνω τα τμ της κατοικίας.
7. Συμπληρώνω τον IBAN στο myAADE.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.