ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ Α21 ΟΠΕΚΑ: Διορθώθηκε το τεχνικό πρόβλημα στην πλατφόρμα υποβολής αίτησης στην σελίδα του ΟΠΕΚΑ, για το επίδομα παιδιού Α21 και είναι πλέον στη διάθεση των δικαιούχων για να καταθέσουν αιτήσεις.

Πάνω από 124.000 αιτήσεις για το Επίδομα Παιδιού 2019 έχουν ήδη υποβληθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα αίτησης Α21 για το Επίδομα Παιδιού 2019. Όπως ανακοίνωσε ο ΟΠΕΚΑ, η πλατφόρμα άνοιξε για τις αιτήσεις του 2019 από προχθες, Πέμπτη 7 Μαρτίου. Μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες και μέχρι τις 13:15 της Παρασκευής είχαν υποβληθεί 124.664 αιτήσεις και έχουν ήδη εγκριθεί 104.597, δηλαδή το 84%.

Η είσοδος γίνεται με χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης του δικαιούχου στο TAXISnet. Στην πρώτη σελίδα της πλατφόρμας οι ενδιαφερόμενοι βλέπουν αναλυτικά τα 7 απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν, ώστε να υποβάλλουν οριστικά την αίτησή τους. Στις Ερωτήσεις και Απαντήσεις (FAQ) της πλατφόρμας οι δικαιούχοι θα βρουν χρήσιμες πληροφορίες για επιμέρους λεπτομέρειες αναφορικά με το Επίδομα Παιδιού.

Η υποβολής αίτησης/υπεύθυνης δήλωσης Α21 για το Επίδομα Παιδιού 2018 γίνεται από τη σελίδα του ΟΠΕΚΑ. https://opeka.gr/oikogeneies/epidoma-paidiou/ilektronikes-ypiresies/.

Όσοι έλαβαν πέρσι το επίδομα παιδιού θα πρέπει να υποβάλουν ξανά νέες αιτήσεις, καθώς η χορήγηση του επιδόματος θα γίνει με βάση τις φορολογικές δηλώσεις του 2018. Όταν μέσα στον Μάρτιο υποβληθούν οι νέες φορολογικές δηλώσεις του 2019, με τα εισοδήματα του 2018, και το Α21 μέσω του TAXISnet, θα γίνει συμψηφισμός στα ποσά που έλαβαν για το πρώτο δίμηνο του 2019 και στη συνέχεια είτε θα επιστρέψουν είτε θα λάβουν τη διαφορά επιδόματος, ανάλογα με το εισόδημα του προηγούμενου έτους.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.