ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ: Αναδρομικά θα λάβουν χιλιάδες πολίτες το επίδομα ενοικίου 2019 ενώ οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί στο σύστημα ανέρχονται σε 315.449, εκ των οποίων οι 152.841 έχουν ήδη εγκριθεί. Πότε θα πληρωθεί το επίδομα παιδιού του ΟΠΕΚΑ.

Χιλιάδες πολίτες αναμένουν την 1η δόση για το επίδομα ενοικίου.

Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία, οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί στο σύστημα ανέρχονται σε 315.449, εκ των οποίων οι 152.841 έχουν ήδη εγκριθεί.

Για το επίδομα ενοικίου, όσοι ενοικιαστές δεν μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις στην ηλεκτρονική πλατφόρμα επειδή το σύστημα δεν εντοπίζει ηλεκτρονικά μισθωτήρια σε ισχύ, θα πρέπει να ενημερώσουν τους ιδιοκτήτες τους ώστε να το καταθέσουν εκπρόθεσμα, πληρώνοντας το σχετικό πρόστιμο των 100 ευρώ.

Για όποιες νέες αιτήσεις στο επίδομα ενοικίου εγκρίνονται, το δικαίωμα καταβολής του επιδόματος θα ισχύει από την πρώτη ημέρα του επόμενου μήνα και το ποσό θα καταβάλλεται μηνιαίως με πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό του δικαιούχου.

Να θυμίσουμε πως το επίδομα ενοικίου που κυμαίνεται από 70 έως 210 ευρώ, ανάλογα με τα μέλη του νοικοκυριού, θα είναι τριπλό, καθώς οι δικαιούχοι θα λάβουν και αναδρομικά ποσά για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο.

Έως τις 23 Απριλίου αναμένεται να καταβληθεί για πρώτη φορά το επίδομα ενοικίου που κυμαίνεται από 70 έως 210 ευρώ, στους δικαιούχους των οποίων οι αιτήσεις θα εγκριθούν εντός του Μαρτίου.

Ποιες οικογένειες δικαιούνται αναδρομικά το επίδομα ενοικίου και ποιοι είναι οι δικαιούχοι και πότε αναμένεται να ολοκληρωθεί η πληρωμή για το επίδομα παιδιού του ΟΠΕΚΑ.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

2 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Καλημερα Εχω μια απορια. Εμενα δεν εγκριθηκε η αιτηση μου με τα εισοδηματα του 17. Τωρα που εχω κανει φορολογικη δηλωση το δικαιουμε,μπαινοντας στην πλατφορμα να κανω αιτηση πως μπορω να κανω ακυρωση της αιτησης και να ξαναυποβαλλω καινουρια.

2

Εγώ έκανα αίτηση για α21στο Μαρτίου αλά δεν έβγαλε το ποσό το ξαναέκανα κε βγάζει το ποσό τόρα θα πάρω α21για Πάσχα σευχαριστο πολύ