ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ: Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι πληρωμές για το επίδομα ενοικίου 2019, πως μπορούμε να μετρήσουμε τα ένσημα, ποιες είναι οι βάσεις στις Πανελλήνιες 2019.

Το Κοινωνικο Εισόδημα Αλλεγγύης (ΚΕΑ)

Μεταξύ 27 και 28 Αυγούστου αναμένεται να πιστωθεί το ΚΕΑ στους λογαριασμούς των δικαιούχων. Η πίστωση των χρημάτων θα αφορά όλους όσους έχουν εγκριθεί οι αιτήσεις τους έως τις 31 Ιουλίου 2019.

– Οι συντάξεις

Ο ΟΑΕΕ και ο ΟΓΑ θα καταβάλουν τις συντάξεις στις 27 Αυγούστου 2019 ημέρα Τρίτη. Ενώ το Δημόσιο, ΙΚΑ , το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλουν τις συντάξεις στις 29 Αυγούστου 2019 ημέρα Πέμπτη.

Την ίδια ημέρα θα θα καταβληθούν και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.

– Επικουρικές συντάξεις

Το ΕΤΕΑΕΠ (πρώην ΕΤΕΑ) θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις στις Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019 ημέρα Τρίτη.

Μπαράζ πληρωμών θα πραγματοποιηθεί έως την Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου καθώς θα καταβληθούν επιδόματα, ΚΕΑ, συντάξεις και επικουρικές συντάξεις στους δικαιούχους.

Αναλυτικά:

-Το επίδομα ενοικίου

Στις 23 Αυγούστου αναμένεται να καταβληθεί το επίδομα ενοικίου στέγασης στους δικαιούχους. Υπενθυμίζεται πως για τον δικαιούχο το ποσό ανέρχεται στα 70 ευρώ μηναίως και για κάθε επιπλέον μέλος του νοικοκυριού υπάρχει προσαύξηση 35 ευρώ το μήνα.

– Το επίδομα παιδιού

Η τέταρτη δόση του επιδόματος του παιδιού για το 2019 αναμένεται να πιστωθεί μεταξύ 25 και 26 Σεπτεμβρίου στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

– Το Κοινωνικο Εισόδημα Αλλεγγύης (ΚΕΑ)

Μεταξύ 27 και 28 Αυγούστου αναμένεται να πιστωθεί το ΚΕΑ στους λογαριασμούς των δικαιούχων. Η πίστωση των χρημάτων θα αφορά όλους όσους έχουν εγκριθεί οι αιτήσεις τους έως τις 31 Ιουλίου 2019

Πανελλήνιες βάσεις 2019.

 

 

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.