ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΚΕΑ: Κορυφώνεται η αγωνία χιλιάδων πολιτών σχετικά με το πότε αναμένεται να ολοκληρωθεί η πληρωμή για το επίδομα ενοικίου, τα προνοιακά επιδόματα ΟΠΕΚΑ και πότε θα βγουν τα αποτελέσματα για τις βάσεις στις Πανελλήνιες 2019.

Πότε πληρώνεται το επίδομα ενοικίου ΚΕΑ, ΟΠΕΚΑ.

Πανελλήνιες βάσεις 2019: 1o Επιστημονικό Πεδίο (Ανθρωπιστικών , Νομικών και Κοινωνικών Επιστημών)

Η πτώση των βάσεων θεωρείται βέβαιη στις Νομικές σχολές ακόμη και σε αυτή του πανεπιστημίου της Αθήνας έστω και εάν πρόκειται για 100-150 μόρια. Μεγαλύτερη θα είναι η πτώση (από 300 έως 500 μόρια) και στα τμήματα τις ψυχολογίας σε όλα τα ιδρύματα της περιφέρειας ακόμη και σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάντειο κλπ.

Στις Παιδαγωγικές σχολές, δεν θα υπάρχει μεγάλη πτώση στα μόρια αλλά μπορεί να έχουμε εκπλήξεις διότι υπάρχει ένα ενδεχόμενο φέτος ν΄ αυξήθηκε η ζήτηση για τις συγκεκριμένες σχολές.Πα

Πανελλήνιες βάσεις 2019: 2ο Επιστημονικό Πεδίο Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών

Οι Πολυτεχνικές σχολές δεν θα ξεφύγουν από τον κανόνα.

Η πτώση των βάσεων είναι δεδομένη καθώς έχουμε πολύ χαμηλές «πτήσεις» στις επιδόσεις των υποψηφίων αλλά και αυξημένες θέσεις εισακτέων.

Ορισμένοι μάλιστα αναλυτές εκτιμούν ότι σε πολυτεχνικά τμήματα της περιφέρειας, η πτώση των βάσεων μπορεί ν΄ αγγίξει και τα 1000 μόρια.

Με λίγα λόγια δηλαδή τα 18.000 μόρια θα είναι κάτι παραπάνω από αρκετά για την εισαγωγή σε τμήματα του Μετσόβιου Πολυτεχνείου .

Ειδήσεις για προνοιακά επιδόματα ΟΠΕΚΑ.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.