ΟΑΕΔ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ : Επεκτείνει το δικαίωμα αναστολής σύμβασης εργασίας, την αποζημίωση ειδικού σκοπού και την κάλυψη των ασφαλιστικών εισφορών. – Συνεχίζεται η μείωση των ενοικίων στο σύνολο των πληττόμενων επιχειρήσεων. – Ολοκληρώνεται η καταβολή της Επιστρεπτέας Προκαταβολής.

Όλα αυτά συνιστούν εμπροσθοβαρή δράση!

Στη 2η φάση, την οποία σήμερα διανύουμε, με το σταδιακό άνοιγμα της οικονομικής δραστηριότητας, η Κυβέρνηση συνεχίζει να στηρίζει νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

– Επεκτείνει τη δυνατότητα αναστολής πληρωμής φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων, σε εργαζόμενους και εργοδότες.

– Επεκτείνει το δικαίωμα αναστολής σύμβασης εργασίας, την αποζημίωση ειδικού σκοπού και την κάλυψη των ασφαλιστικών εισφορών.
– Συνεχίζεται η μείωση των ενοικίων στο σύνολο των πληττόμενων επιχειρήσεων.
– Ολοκληρώνεται η καταβολή της Επιστρεπτέας Προκαταβολής.

534 ευρώ, επίδομα ανεργίας ΟΑΕΔ, ΚΕΑ επίδομα ενοικίου – ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.

Δίπλα στους κωδικούς συμπληρώνονται τα ολικά ποσά, κατά κατηγορία δαπάνης, όπως αυτά προκύπτουν από τις σχετικές αποδείξεις.

Τα ποσά που εκπίπτουν θα υπολογιστούν από την Υπηρεσία (Γενική Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΑΑΔΕ). Τονίζεται ότι σε περίπτωση χειρόγραφης υποβολής, για να αναγνωριστούν οι δαπάνες αυτές πρέπει να συνυποβάλετε με τη δήλωση τις σχετικές αποδείξεις δαπάνης.

Παράλληλα, με οριζόντιες και έγκαιρες παρεμβάσεις, άπλωσε ένα ευρύ «δίχτυ προστασίας» πάνω από νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

– Προχώρησε σε αναστολές πληρωμής φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων.
– Έδωσε φορολογικά κίνητρα σε εργαζόμενους και εργοδότες.

– Μείωσε τα ενοίκια σε επιχειρήσεις, εργαζόμενους και φοιτητές.

– Προχώρησε στην καταβολή αποζημίωσης ειδικού σκοπού σε μισθωτούς, επαγγελματίες και επιχειρήσεις, στηρίζοντας περισσότερο τα πιο αδύναμα οικονομικά στρώματα.
– Χορήγησε επιπλέον επιδόματα ανεργίας και στήριξε μακροχρόνια ανέργους.

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΠΛΗΡΩΜΕΣ LIVE: Στον Πίνακα αυτό συμπληρώνονται οι δαπάνες στις οποίες αποδεδειγμένα έχετε υποβληθεί μέσα στο 2019 αφού συνυποβάλετε, κατά περίπτωση, τα σχετικά δικαιολογητικά στοιχεία, εφόσον αυτά ζητηθούν από τις φορολογικές αρχές, προκειμένου να διενεργηθούν εκπτώσεις από το εισόδημα ή μειώσεις από τον φόρο κλίμακας με βάση το φορολογητέο εισόδημα.

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ : Ποιο είναι το απαιτούμενο ποσό δαπανών με ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής για κάθε φορολογικό έτος που πρέπει να συμπληρώσει ο φορολογούμενος και οι συνέπειες μη συμπλήρωσης του ποσού αυτού.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Μπορεί κάποιος να εξηγεί Κάποια ερωτήματα που δε καταλαβαίνει ο απλός κόσμος.
Ερώτηση :οι μακροχρόνια άνεργοι, θα πληρωθούν και τον μάιο 400 ευρώ ; η αυτό ήταν μόνο για μια φωρα για τον Απρίλη;
Ευχαριστώ.