ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Η ΑΑΔΕ έχει εκδώσει ήδη 35.000 κλειδάριθμους σε ένα μήνα, που είναι ποσοστό τριπλάσιο σε σχέση με το παρελθόν για έναν συνηθισμένο μήνα. Αλλά αυτό συνέβη έχοντας μόλις το 1/3 των εργαζομένων της στην υπηρεσία, πράγμα που οδήγησε σε πολύ μεγάλες λίστες αναμονής για επισκέψεις στις ΔΟΥ κατόπιν ραντεβού. Από τους 35.000 φορολογούμενους, οι μισοί ήταν νεαρά άτομα 17-24 χρόνων που είχαν υποβάλλει αίτημα έκδοσης αριθμών κωδικών για να καταθέσουν για πρώτη φορά στη ζωή τους φορολογική δήλωση.

Επίδομα 800 ευρώ- ΑΑΔΕ: Αφού πιστοποιηθεί ότι έχει δηλωμένο έναν αριθμό και ένα e-mail στις τράπεζες, θα λαμβάνει τον μισό κλειδάριθμο στο e-mail και το άλλο μισό με SMS στο κινητό!

Αυτό τον τρόπο θα διασφαλίζονται και οι όροι ταυτοπροσωπίας που απαιτούνται, αλλά και ότι κανείς άλλος δεν έλαβε γνώση ολόκληρου του κλειδαρίθμου, παρά μόνον ο φορολογούμενος και κάτοχος του e-mail και του κινητού, άνευ των οποίων δεν θα μπορεί να έχει ολοκληρωμένο τον κλειδάριθμο.

Έτσι θα τεκμαίρεται ότι έλαβε προσωπικά γνώση των όρων χρήσης για τον συγκεκριμένο κλειδάριθμο.

Η ΑΑΔΕ ετοιμάζει και βρίσκεται στα σκαριά ένα νέο μοντέλο διακρίβωσης και ταυτοπροσωπίας των συναλλασσομένων με τις ΔΟΥ, προκειμένου να μην απαιτείται η αυτοπρόσωπη φυσική παρουσία του φορολογούμενου στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες όπου, για λόγους καραντίνας, απαγορεύεται η επίσκεψη χωρίς προηγούμενο ραντεβού.

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ-ΟΠΕΚΕΠΕ: πραγματοποίησε πληρωμές ύψους 1.5 εκατ. ευρώ

Από τις 03/04/2020 έως τις 06/04/2020 ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. πραγματοποίησε τις παρακάτω πληρωμές ύψους 1.516.110,14 €.Αφορούν πληρωμές σε υποδομές που σχετίζονται με την ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό ή την προσαρμογή της γεωργίας και δασοκομίας, ανειλημμένες υποχρεώσεις, δωρεάν διανομή γάλακτος κ.α.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.