Οι εργαζόμενοι θα λάβουν 534 ευρώ για 30 μέρες αναστολής, ενώ αν οι ημέρες αναστολής είναι λιγότερες θα αποζημιωθούν με 17,8 ευρώ ανά ημέρα.

Πρόκειται για φορτοεκφορτωτές, ενεργά μέλη των συνεταιρισμών εργαζομένων, προπονητές καλαθοσφαίρισης και ποδοσφαίρου, ενεργά μέλη σωματείων ερασιτεχνικού αθλητισμού, δασεργάτες-ρητινοσυλλέκτες, πωλητές λαϊκού λαχείου, αναβάτες δρομώνων ίππων ιπποδρόμου, εργαζόμενοι που εργάζονται για λογαριασμό περισσοτέρων του ενός εργοδοτών-φυσικών προσώπων-συναπασχόληση, πωλητές υπαίθριου εμπορίου, διανομείς του περιοδικού ΣΧΕΔΙΑ, και εργαζόμενους στην περιοχή του Αγίου Όρους.

Στο μεταξύ, περιθώριο έως τις 30 Απριλίου έχουν οι εργοδότες προκειμένου να υποβάλλουν αιτήσεις για το πρόγραμμα ΣΥΝ- ΕΡΓΑΣΙΑ. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για την Α’ φάση των αιτήσεων για τον μήνα Απρίλιο, ενώ έως τις 12 του μήνα, μπορούν να γίνουν και οι διορθώσεις (ορθές επαναλήψεις) για τον μήνα Μάρτιο.

Aνοίγει σήμερα, Τετάρτη 7 Απριλίου η πλατφόρμα του πληροφοριακού συστήματος ΕΡΓΑΝΗ για την υποβολή υπεύθυνων δηλώσεων από δικαιούχους που ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες εργαζομένων για να λάβουν την αποζημίωση ειδικού σκοπού των 534 ευρώ για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2021.

Κοινωνικό Μέρισμα: Οδηγίες για την Αίτηση στο koinonikomerisma.gr.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ 2021: Άνοιξε η πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα 2021. Διαβάστε και δείτε τις οδηγίες αναλυτικά για την αίτηση στο άρθρο.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.