Έκκληση από την Ιερά Μονή Θεοτόκου Καλλίπετρας Βεροίας για τον πόλεμο που δέχεται από φορείς του Δημοσίου.

Με απίστευτες μεθοδεύσεις, φορείς του Δημοσίου επιδιώκουν την εξόντωση της ιστορικής Ιεράς Μονής Θεοτόκου Καλλίπετρας Βεροίας όπως είχαμε γράψει στο άρθρο Το Δημόσιο απειλεί με δικαστήρια τον π. Παλαμά και τη Μονή Καλλίπετρας παραμονές Χριστουγέννων.

Διαβάστε την τελευταία ανακοίνωση του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής, Αρχιμανδρίτη Παλαμά.

΄΄Ο Σύλλογος Φίλων Μονής Καλλίπετρας, καλεί τα μέλη και όσους ευλαβείς προσκυνητές επιθυμούν σε προσευχή, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ιερά Μονή από φορείς που επιδιώκουν την εξόντωσή της.

Ενόψει, λοιπόν, των δικαστικών αγώνων, που παραδόξως ξεκινούν μέσα στην θερινή περίοδο (!) την ερχόμενη Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 και ώρα 17:00 θα τελεστεί Ιερά Παράκληση ενώπιον της Θαυματουργού Εικόνος, υπέρ ενισχύσεως των Πατέρων και αποτροπής όλων όσων επιθυμούν την διατάραξη της Μοναχικής και Λειτουργικής της ηρεμίας.

Η Ιερά Μονή Θεοτόκου Καλλίπετρας, έχει ζωή 1000 ετών, ενώ πολλές φορές καταστράφηκε χάριν εθνικών αγώνων. Με την ευλογία και την προτροπή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.Παντελεήμονος, οι σύγχρονοι πατέρες εγκαταβοιούν και αγωνίζονται για τη Μοναστηριακή και Πνευματική της κληρονομιά.

Το έργο που παρουσιάζουν είναι μοναδικό και εντυπωσιακό. Η θεάρεστη εργασία τους και η καθημερινή λειτουργική τους πράξη προσκρούουν στις άνευ υποστάσεως κατηγορίες για την “εκμετάλλευση” του ελαιώνα της Μονής (με ελαιόδενδρα με πιστοποίηση 700 ετών) που το δασαρχείο θεωρεί “δάσος”!!!

Για το λόγο αυτό επέβαλλε στον ηγούμενο αρχικό πρόστιμο 12.800 ευρώ (για 1,5 στρέμμα ελαιώνα) και μια πληθώρα ποινικών δικαστηρίων με διάθεση εξόντωσης!!!

Ο Σύλλογος στήριξης της Μονής και πλήθος κόσμου δηλώνει αμέριστη συμπαράσταση στον αγώνα τους.
Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 και ώρα 17:00.΄΄

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.