Συγκίνηση και εθνική υπερηφάνεια στην Κω

Σε κλίμα συγκίνησης και εθνικής υπερηφάνειας, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Κω η κατάθεση στεφάνων από μαθητές και εκπροσώπους φορέων, στα τρία μνημεία πεσόντων (Ηρώων, Αρχιερέων, Ριμινιτών) , για την 70ή εθνική επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με τη μητέρα Ελλάδα .

Το τρισάγιο και στα τρία μνημεία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου κ. Χρυσόστομος, συμπαραστατούμενος από τον Αρχιμανδρίτη π. Αμβρόσιο και τον π. Κωνσταντίνο Καματερό.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο: ο εκπρόσωπος του Επάρχου Περιφ. σύμβουλος Δ. Χαματζόγλου (ο Έπαρχος μαζί με τον Σεβασμιώτατος αναχώρησαν για Νίσυρο την οποία επισκέπτεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας) ο Πρόεδρος της Σχ. Επιτροπής Μανώλης Ζερβός,ο Υποδιοικητής της 80 ΑΔΤΕ Συνταγματάρχης Γ. Μανουράς, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιών Πολεμιστών & Αντιστασιακών Κω Μ. Καζαμίας, εκπρόσωποι σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, συλλόγων και φορέων.

Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν το προσκλητήριο νεκρών που ανέγνωσε στο μνημείο των Ριμινιτών, εκ μέρους του Συνδέσμου Παλαιών Πολεμιστών Κω, ο κ. Ματθαίος Καζαμίας (φωτό-βίντεο)

Επέτειος ενσωμάτωσης Δωδεκανήσου: Τρισάγιο τέλεσε ο Σύμης Χρυσόστομος στα τρία μνημεία Επέτειος ενσωμάτωσης Δωδεκανήσου: Τρισάγιο τέλεσε ο Σύμης Χρυσόστομος στα τρία μνημεία Επέτειος ενσωμάτωσης Δωδεκανήσου: Τρισάγιο τέλεσε ο Σύμης Χρυσόστομος στα τρία μνημεία Επέτειος ενσωμάτωσης Δωδεκανήσου: Τρισάγιο τέλεσε ο Σύμης Χρυσόστομος στα τρία μνημεία Επέτειος ενσωμάτωσης Δωδεκανήσου: Τρισάγιο τέλεσε ο Σύμης Χρυσόστομος στα τρία μνημεία Επέτειος ενσωμάτωσης Δωδεκανήσου: Τρισάγιο τέλεσε ο Σύμης Χρυσόστομος στα τρία μνημεία

από kostoday.gr

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.