Επίσκεψη εργασίας πραγματοποίησαν χθες Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας κ. Αθηνά Κόρκα, τη Γενική Διευθύντρια Περιφερείας κ. Αγγελική Πουλοπούλου, τον Προϊστάμενο Τεχνικών Έργων Π.Ε. Κορινθίας κ. Νικόλαο Λούτα και τον Σύμβουλο για θέματα έργων Κορινθίας κ. Χάρη Μπούρα, στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου, όπου είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση και συνεργασία με τον Σεβ. Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο, προκειμένου να υπογράψουν Συμβάσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτηρίων της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου, στα οποία θα στεγαστούν το Εκκλησιαστικό Μουσείο και η Βιβλιοθήκη της Ι. Μητροπόλεως Κόρινθου, καθώς επίσης έργα για το «Γεύμα Αγάπης» του Καθεδρικού Ι. Ναού Απ. Παύλου Κορίνθου και αποκατάστασης του Ι. Ναού Αγίου Γεωργίου Χιλιομοδίου.

Σε θερμό κλίμα ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου, ο κ. Νικάς και οι Επιτελείς τους, αφού υπέγραψαν τις σχετικές Συμβάσεις, συζήτησαν επιπρόσθετες εκκρεμείς συνεργασίες μεταξύ Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου και Περιφέρειας Πελοποννήσου, καθώς και θέματα που άπτονται της επικαιρότητος, της σύγχρονης Ελληνικής Κοινωνίας και φυσικά φιλανθρωπικά.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου ευχαρίστησε τον κ. Νίκα και τους συνοδούς του για την πρωτοφανή για την Μητρόπολη Κορίνθου διάθεση για συνεργασία εκ μέρους της Περιφέρειας και τους ευχήθηκε ο Θεός, να τους χαρίζει υγεία, δύναμη και φώτιση στην επιτέλεση των καθηκόντων τους!

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.