Διανύοντας την μεταπασχάλια περίοδο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός σε μία κίνηση επικοινωνίας με τους ακρίτες των μικρών οικισμών της παραμεθορίου ευαγγελιζόμενος το μήνυμα της Αναστάσεως του Κυρίου, κατά την Κυριακή εντολή «ἕως ἐσχάτου», επισκέφθηκε για να ιερουργήσει, να ενθαρρύνει και να εμψυχώσει τους ολίγους, τους ηλικιωμένους, τους βασανισμένους από τις δυσκολίες της ζωής κατοίκους της υπαίθρου. Συγκεκριμένα.

Το Σάββατο 22α Μαΐου ε.έ. λειτούργησε μεθεορτίως στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης του οικισμού Γαλήνης, τους τέως Δήμου Τριγώνου, στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

Το Σάββατο 29η Μαΐου ε.έ. λειτούργησε στον Ιερό ΕνοριακόΝαό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης του οικισμού της Ρούσσας (πομακοχώρι Σουφλίου), του τέως δήμου Ορφέως.

Το Σάββατο 5 Ιουνίου λειτούργησε στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Δημητρίου Πολιάς, του τέως Δήμου Μεταξάδων.

Το Ψυχοσάββατο 19 Ιουνίου ε.έ. λειτούργησε στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Δημητρίου Σαύρας, του τέως Δήμου Μεταξάδων, και τέλεσε μνημόσυνα υπέρ αναπαύσεως των κεκοιμημένων.

Την Κυριακή της Πεντηκοστής το εσπέρας χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίας Τριάδος Διλόφου, του τέως Δήμου Τριγώνου, στο Τριεθνές (σύνορα Ελλάδος-Βουλγαρίας-Τουρκίας) παρουσία του Διοικητού της Στρατιωτικής Διοικήσεως του 21ου Συντάγματος Συνταγματάρχου Βαρδή Χαρκιανάκη.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.