Μέσω του Προγράμματος «Τουρισμός Για Όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια, τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα ως πάροχοι, προσφέροντας ειδικές τιμές.

Κοινωνικός Τουρισμός

Στο μεταξύ αύριο, Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 και ώρα 23:59, εκπνέει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού ΟΑΕΔ, μετά τη νέα παράταση του προγράμματος για τις αιτήσεις συμμετοχής ξενοδοχείων, καταλυμάτων και ακτοπλοϊών εταιρειών.

Οι αιτήσεις των δικαιούχων για το πρόγραμμα έχουν ξεπεράσει τις 457.000, ενώ ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννης Βρούτσης έσπευσε να ενισχύσει τον προϋπολογισμό του προγράμματος κατά 7 εκατ. ευρώ αυξάνοντας παράλληλα τον αριθμό των διαθέσιμων επιταγών κατά 70.000.

Συνολικά θα χορηγηθούν 370.000 επιταγές, δηλαδή 2,5 φορές περισσότερες σε σχέση με το περσινό πρόγραμμα, ενώ ο προϋπολογισμός θα φτάσει τα 37.000.000 ευρώ.

Ξεκίνησαν από σήμερα Πέμπτη 9 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως και τις 11 Ιουλίου οι αιτήσεις των δικαιούχων ανεξαρτήτως του λήγοντος ψηφίου ΑΦΜ τους, για την ένταξη στο πρόγραμμα επιδοτούμενων διακοπών «Τουρισμός για Όλους» του υπουργείου Τουρισμού.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται το Σάββατο, 11 Ιουλίου και ώρα 23.59 και μέχρι τότε μπορούν όλοι όσοι δεν πρόλαβαν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους την κανονική περίοδο του προγράμματος να το πράξουν, ώστε να απολαύσουν επιδοτούμενες διακοπές στην Ελλάδα από τον Ιούλιο ως και το τέλος του έτους.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.