ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΥΧΕΣ : Πλησιάζουν οι μέρες των Χριστουγέννων και όλο και κάποιοι από εμάς αν όχι όλοι σχεδιάζουμε τις ολιγοήμερες διακοπές μας. Η χώρα μας έχει αμέτρητους προορισμούς που είναι ιδανικοί για την περίοδο του χειμώνα.

Καλά Χριστούγεννα 2019: Προορισμοί και τοποθεσίες με φυσικές ομορφιές, παραδοσιακούς ξενώνες, τοπικές πολιτιστικές εκδηλώσεις και τόσα άλλα που μπορεί ο καθένας να περάσει αξέχαστα τις μέρες των δικών του Χριστουγέννων.

Στο άρθρο αυτό σας δίνουμε κάποιους προορισμούς και ίσως και κάποιες ιδέες για τις διακοπές σας….

Καϊμακτσαλάν. Το Καϊμακτσαλάν είναι ίσως ένας από τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς. Για όσους δεν το γνωρίζουν το όνομά του σημαίνει «λευκή κορυφή».

Τις μέρες των Χριστουγέννων πολλοί επισκέπτες κατακλύζουν κυριολεκτικά το χιονοδρομικό του κέντρο.

Το Καϊμακτσαλάν λειτουργεί από τα τέλη Νοεμβρίου έως και τις αρχές Μαΐου και είναι ίσως το μόνο χιονοδρομικό κέντρο με τόσο μεγάλη περίοδο χιονιού.

Καλές γιορτές– ευχές : Έθιμα Χριστουγέννων

Αράχωβα. Η Αράχωβα έχει καταφέρει να γίνει ένα κοσμοπολίτικο κέντρο χειμερινών διακοπών. Η γραφική κωμόπολη της Βοιωτίας βρίσκεται δυτικά της Λιβαδειάς.

Στην Αράχωβα αξίζει σίγουρα να δοκιμάσετε τα παραδοσιακά της τυριά όπως είναι η «φορμαέλα» αλλά και να γευτείτε το μπρούσκο κρασί της.

Από εκεί επισκεφτείτε στην συνέχεια το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού και ολοκληρώστε τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές σας. Το κέντρο του Παρνασσού διαθέτει 19 πίστες, 7 χιονοδρομικές διαδρομές, 10 μονοπάτια και 3 μίνι πίστες αρχαρίων.

Τρίκαλα Κορινθίας. Και στα τρία χωριά στα Τρίκαλα Κορινθίας που διαδέχονται αρμονικά το ένα το άλλο μπορεί ο κάθε επισκέπτης να περάσει αξέχαστες στιγμές. Κοντινός προορισμός στην Αθήνα που μπορεί να σας παρασύρει αυτές τις μέρες των Χριστουγέννων.

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.