Σήμερα Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος επισκέφθηκε τους Ιερείς, τους εθελοντές και τις εθελόντριες της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» για τις καθιερωμένες εορταστικές ευχές του.

Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους συνεργάτες του, που διακονούν αόκνως στην «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», για τα ποικιλόμορφα προβλήματα της πανδημίας και της ενεργειακής κρίσης αλλά και να τους ενημερώσει για τις προγραμματισμένες νέες δράσεις της Ι. Μητροπόλεως Μας και για τα νέα μεγάλα έργα που εκκίνησαν ήδη όπως η ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων της Ι. Μητροπόλεως μας, στα οποία θα στεγαστούν το Εκκλησιαστικό Μουσείο και η Βιβλιοθήκη της Ι. Μητροπόλεως μας, το «Γεύμα Αγάπης» στον Καθεδρικό Ι. Ναό Απ. Παύλου Κορίνθου, η ανακαίνιση και αναβάθμιση του Γηροκομείου Ανδρών αλλά και το μεγαλόπνοο και μοναδικό για την περιοχή μας έργο της δημιουργίας Εκκλησιαστικών Κατασκηνώσεων – Κέντρου Θρησκευτικού Τουρισμού, στον χώρο του τέως Εκκλησιαστικού Λυκείου στο Λουτράκι.

Ο Ποιμενάρχης μας εκ βάθους καρδίας ευχαρίστησε τους εθελοντές, τις εθελόντριες και τους Ιερείς, αφού όλοι μαζί στηρίζουν τον αναγκεμένο συνάνθρωπό μας, ώστε να μην του λείπουν τα στοιχειώδη για την επιβίωση του. Ανέφερε συγκεκριμένα ότι χωρίς αυτούς δεν θα πραγματοποιούταν το έργο της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» και τους συνεχάρη για την άρτια και υποδειγματική λειτουργία της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ι. Μητροπόλεως μας. Εξέφρασε δε για ακόμη μία φορά τις ευχαριστίες του και την χαρά του για όλους όσοι επώνυμα ή ανώνυμα ενίσχυσαν την «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» αυτές τις Άγιες ημέρες. Η όμορφη αυτή συνάντηση ολοκληρώθηκε με τους Ιερείς και τους εθελοντές να ψάλλουν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας και να του εύχονται υγεία και μακροημέρευση, ενώ ο Ποιμενάρχης μας αντευχήθηκε «Έτη Πολλά, καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία προσωπική και οικογενειακή», προσφέροντας,, στον καθένα ξεχωριστά, ένα καλάθι με ευλογίες.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.