Μητρόπολη Θηβών-Εορτή Αγίου Αθανασίου

Το πρωΐ της 17ης Ιανουαρίου ε.έ, ημέρα μνήμης του Μεγάλου ασκητού της ερήμου Αγίου Αντωνίου, ο οποίος υπήρξε σύμβολο του αναχωρητισμού στην έρημο της Αιγύπτου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου στην Τανάγρα, με την συμμετοχή πολυπληθούς εκκλησιάσματος.

Το απόγευμα της ιδίας ημέρας ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πυρίου Θηβών, επί τη μνήμη του Αγίου Αθανασίου Πατριάρχου Αλεξανδρείας, με την συμμετοχή κληρικών της περιοχής και πολυάριθμων πιστών.

Μετά το τέλος του Εσπερινού ακολούθησε η λιτάνευση της Εικόνος του Αγίου στους δρόμους της πόλεως, με τη συνοδεία στρατιωτικού αγήματος και της φιλαρμονικής του Δήμου Θηβαίων.

Εορτή του Αγίου Αθανασίου στη Μητρόπολη Θηβών Εορτή του Αγίου Αθανασίου στη Μητρόπολη Θηβών Εορτή του Αγίου Αθανασίου στη Μητρόπολη Θηβών Εορτή του Αγίου Αθανασίου στη Μητρόπολη Θηβών Εορτή του Αγίου Αθανασίου στη Μητρόπολη Θηβών Εορτή του Αγίου Αθανασίου στη Μητρόπολη Θηβών

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.