Εορτή Τριών Ιεραρχών-Μητρόπολη Θηβών

Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία επί τη μνήμη των Τριών Ιεραρχών, των Προστατών της Παιδείας, στον Ιερό Ναό της Παναγίας Σκριπούς στον Ορχομενό.

Τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος, πλαισιούμενος από τους ιερείς της πόλεως και με τη συμμετοχή μαθητών των Σχολείων του Ορχομενού καθώς και των καθηγητών και δασκάλων τους.

Προ του τέλους της Θείας Λειτουργίας ανεγνώσθη το μήνυμα της Ιεράς Συνόδου προς τους μαθητές και ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας είπε λίγα λόγια προς τα παιδιά για την σημασία και το έργο των Τριών Ιεραχών στην παιδεία και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο στα μαθήματά τους με τη βοήθεια και τις πρεσβείες των Προστατών τους Τριών Ιεραρχών.

Κατόπιν στα παρακείμενα κελιά της άλλοτε Ιεράς Μονής Παναγίας Σκριπούς εδόθη δεξίωση προς τιμήν των καθηγητών και δασκάλων, με τους οποίους ο Σεβασμιώτατος επικοινώνησε και συνομίλησε, ευχόμενος δύναμη και υπομονή στο σημαντικό έργο τους, αυτό της αγωγής των παιδιών μας.

Η Εορτή των Τριών Ιεραρχών στον Ιερό Ναό Παναγίας Σκριπούς Η Εορτή των Τριών Ιεραρχών στον Ιερό Ναό Παναγίας Σκριπούς Η Εορτή των Τριών Ιεραρχών στον Ιερό Ναό Παναγίας Σκριπούς Η Εορτή των Τριών Ιεραρχών στον Ιερό Ναό Παναγίας Σκριπούς

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.