Ι.Μ. ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ, ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΝΝΟΥ

Την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023, εορτή των Τριών Ιεραρχών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας τέλεσε Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό, του οποίου εορτάζει το αριστερό κλίτος.
Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία, συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοπρεσβύτερο Εμμανουήλ Κοσιδεκάκη, τον Οικονόμο Ιωάννη Καπελλάκη και τον Αρχιδιάκονο Μαρίνο Δασκαλάκη, ενώ συμπροσευχόμενοι παρέστησαν ο Προϊστάμενος της Ενορίας και Αναπληρωτής Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Φουκαράκης και ο Πρωτοπρεσβύτερος Εμμανουήλ Κιοστεράκης, το δε αναλόγιο διακόνησε ο Διάκονος Πέτρος Αράπογλου.

Στη Θεία Λειτουργία παρέστησαν σχολεία Αρκαλοχωρίου: το Γυμνάσιο, το Γενικό Λύκειο, το Επαγγελματικό Λύκειο, το 1ο και το 2ο Δημοτικό Σχολείο, το ειδικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο.

Τα σχολεία συνόδευαν οι Δάσκαλοι και οι διευθυντές των, ο κ. Αθανάσιος Μάνταρας, ο κ. Κων/νος Στειακάκης, ο κ. Ιωάννης Λαμπράκης, ο κ. Στέφανος Ψυλλάκης, η κ. Βάσια Βαγκούλη και η κ. Φαίη Καλουδάκη.

Ο Σεβασμιώτατος ομίλησε στα παιδιά για την εορτή των Τριών Φωστήρων Ιεραρχών και για το πόσο σημαντική είναι η έλευση τους την ημέρα αυτή στην Εκκλησία.

Αφού ευλογήθηκαν οι προσφερόμενοι άρτοι, τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η θεολόγος κ. Φανή Μάνταρα.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.