Τους προστάτες τους Αγίους Τρείς Παίδες τίμησε το Σώμα της Πυροσβεστικής στη Λιβαδειά και τη Θήβα την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 με τη συμμετοχή του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχη μας κ. Γεωργίου.

Ο Σεβασμιώτατος παρέστη συμπροσευχόμενος στη Θεία Λειτουργία, που τελέστηκε στο Παρεκκλήσιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιβαδειάς, με τη συμμετοχή Αξιωματικών και Πυροσβεστών της Υπηρεσίας. Ο Σεβασμιώτατος στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους και τέλεσε Μνημόσυνο για τους πεσόντες Πυροσβέστες κατά την εκτέλεση του καθήκοντος. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους Χρόνια πολλά και οι Άγιοι Τρείς Παίδες να τους προστατεύουν, ενώ ο Διοικητής πρόσφερε μια τιμητική πλακέτα στον Σεβασμιώτατο εκ μέρους όλου του προσωπικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιβαδειάς.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος μετέβη στη Θήβα, όπου στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου χοροστάτησε στη Δοξολογία για τους Προστάτες της Πυροσβεστικής και τέλεσε αρτοκλασία με την συμμετοχή Αξιωματικών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θήβας. Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε εν συντομίᾳ στο βίο των Τριών Παίδων και ευχήθηκε στους Πυροσβέστες Χρόνια πολλά, υγεία και δύναμη στο δύσκολο έργο τους.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.