Μεταξύ των εκκλησιασθέντων παρέστησαν ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος κ.Βασίλης Κεγκέρογλου, οι Αντιδήμαρχοι κα. Όλγα Δραμουντάνη και κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο πυρηνικός Ιατρός ΙΤΕ κ. Γιώργος Παπαδάκης καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Με λαμπρότητα εορτάσθηκε η πανήγυρη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στο Αρκαλοχώρι, που εξυπηρετεί τις θρησκευτικές ανάγκες του Ιερού Καθεδρικού Ναού του οποίου, το αριστερό κλίτος πανηγυρίζει. Την Δευτέρα 20 Μαΐου, παραμονή της εορτής, ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας χοροστάτησε στον εσπερινό και στην συνέχεια έγινε περιφορά της εικόνας στους κεντρικούς δρόμους της πόλεως. Τελος, ευλογήθηκαν οι προσφερόμενοι άρτοι και ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε έτη πολλά και ευλογημένα.

Την Τρίτη κυριώνυμο ημέρα, ο σεπτός Ποιμενάρχης μας κ. Ανδρέας, χοροστάτησε του Όρθρου και στην συνέχεια τέλεσε την Θεία Λειτουργία. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε οι πρεσβείες των Αγίων Θεοστέπτων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης να σκέπουν όλους μας και ιδιαιτέρως όσους και όσες φέρουν το όνομά τους. Μεταξύ των εκκλησιασθέντων παρέστησαν ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος κ.Βασίλης Κεγκέρογλου, οι Αντιδήμαρχοι κα. Όλγα Δραμουντάνη και κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο πυρηνικός Ιατρός ΙΤΕ κ. Γιώργος Παπαδάκης καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.