Τους προστάτες τους Αγίους Τρείς Παίδες εν καμίνῳ τίμησε το Σώμα της Πυροσβεστικής στη Λιβαδειά την 17η Δεκεμβρίου 2019 με Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στο Παρεκκλήσιο των Αγίων Τριών Παίδων που βρίσκεται στο χώρο των εγκαταστάσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιβαδειάς.

Στη Θεία Λειτουργία παρέστη συμπροσευχόμενος ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος και συμμετείχαν Αξιωματικοί και Πυροσβέστες της Υπηρεσίας καθώς και πιστοί. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους και ευχήθηκε υπέρ υγείας όλων των υπηρετούντων στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και τέλεσε τρισάγιο για τους πεσόντες Πυροσβέστες κατά την εκτέλεση του καθήκοντος. Ο Σεβασμιώτατος εξήρε το έργο και την προσφορά των Πυροσβεστών, και ευχήθηκε σε όλους Χρόνια πολλά και οι πρεσβείες των προστατών Αγίων τους να τους σκεπάζουν σε όλη τους τη ζωή.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος μετέβη στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Μητροπόλεως στη Λιβαδειά, όπου η Εταιρεία «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ» σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κοινωνικών Δομών της Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας «Η ΑΡΩΓΗ», πρόσφερε εν όψει των Χριστουγέννων 50 επιταγές σε 50 εμπερίστατες οικογένειες, οι οποίες αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, καθώς και προβλήματα υγείας. Στην επίδοση των επιταγών την εταιρεία εκπροσώπησε ο Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων του εργοστασίου κ. Ιωάννης Καραβάς ενώ ήταν παρόντες και οι υπεύθυνοι τη ΑΡΩΓΗΣ.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Γεώργιος ευχαρίστησε την Εταιρεία «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Μητροπόλεώς μας, και ευχήθηκε σε όλους Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα. Ενώ με την σειρά τους οι δικαιούχοι ευχαρίστησαν την Εταιρεία για την βοήθεια, αλλά και την Ιερά Μητρόπολη, η οποία μέσω του Οργανισμού «Η ΑΡΩΓΗ» τους στηρίζει στις καθημερινές ανάγκες επιβίωσης που αντιμετωπίζουν.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.