Το εσπέρας της 14ης Αυγούστου στην Παναγία Κυρα – Λιμενιώτισσα στην Ψαρή Φοράδα τελέσθηκε ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός της εορτής, στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας και έλαβαν μέρος Κληρικοί της Επαρχίας Βιάννου, Πανοσιολ. Αρχιμ. Βασίλειος Μανετάκης, ο Πρωτοπρ. Στυλιανός Γεωργιαννάκης, ο Πρωτοπρ. Ευτύχιος Τριγωνάκης, ο Οικονόμος Νικόλαος Κονσολάκης και ο Διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης. Συμπροσευχόμενος παρέστη ο Οικονόμος Νικόλαος Δουλγεράκης, εφημέριος της Ενορίας ενώ το αναλόγιο διακόνησε ο Οικονόμος Ιωάννης Καπελλάκης.

Στο κήρυγμά του ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας αναφέρθηκε στην Σωστική Παρουσία της Υπεραγίας Θεοτόκου και την Μεσιτική βοήθεια που προσφέρει σε κάθε χριστιανό ενώ ευχαρίστησε για την παρουσία τους το πλήθος των πιστών που συμμετείχαν στην πανήγυρη.

Προ της απολύσεως ο Σεβ. κ. Ανδρέας χειροθέτησε σε Πρωτοπρεσβύτερο τον Οικονόμο Νικόλαο Κονσολάκη.

Παρόντες στην ακολουθία ήταν οι Βουλευτές Ηρακλείου κ. Βασίλης Κεγκέρογλου και κ. Σωκράτης Βαρδάκης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Παύλος Μπαριτάκης, ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Μηνάς Σταυρακάκης και ο Διοικητής του Α.Τ. Βιάννου κ. Νικήτας Μελεσσανάκης.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.