Παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνυμου, του σεπτού ποιμεναρχου μας κ. Γεωργίου, των δημάρχων Αγράφων και Καρπενησιου μα και πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Ιουλίου η γιορτή λήξης της Β κατασκηνωτικής περιόδου.

Σε μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά τα παιδιά- ομαδοπουλα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό τραγουδώντας και χορεύοντας παροσιακους μα και σύγχρονους χορούς. Το θέαμα ήταν συγκινητικό!

Οι γονείς μα και οι φίλοι της κατασκήνωσης ενθουσιάστηκαν από τα παιδιά μα και από τις τέλειες κτιριακές εγκαταστάσεις! Επίλογο στη βραδιά έβαλε ο ποιμενάρχης μας ευχαριστώντας τους υπεύθυνους

Τα στελέχη και τους εθελοντές που συνέβαλαν στην άρτια λειτουργία της κατασκήνωσης!
Η πρώτη χρόνια λειτουργίας των κατασκηνώσεων υπό την ευθύνη της Μητροπόλεως μας ανήκει στην ιστορία! Όλοι οι εμπλεκόμενοι αποχαιρετιστήκαμε με δάκρυα στα μάτια, δάκρυα χαράς και συγκίνησης, δίνοντας ραντεβού, πρώτα ο Θεός, για του χρόνου!
Το όραμα του ποιμενάρχη μας έγινε πραγματικότητα. Από σήμερα κι ολας αρχίζει ο σχεδιασμός για του χρόνου! Το ταξίδι αυτό συνεχίζεται…

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.