Με κανονική άδεια και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεωργίου και με την ιδιότητα του Προεδρεύοντος του Διοικητικού Συμβουλίου του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Σταμάτη και Ελένης Βαφειαδάκη» και του Αντιπροέδρου και Γενικού Διευθυντή του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Εκκλησιαστικής Μέριμνας» ο Σεβασμιώατατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών παραβρέθηκε στην γιορτή λήξης του σχολικού έτους 2021 – 2022 των μαθητών και των μαθητριών του Βρεφονηπιακού Σταθμού «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ» στο Δήλεσι της γειτονικής Βοιωτίας.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών μετέφερε σε όλους τις πατρικές ευχές και ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, αλλά και του οικείου Ποιμενάρχου, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεωργίου και συνεχάρη εγκαρδίως τους μικρούς μαθητές και τις μικρές μαθήτριες για την πολύ όμορφη και διδακτική σχολική τους εορτή. Εξήρε δε και το σπουδαίο έργο, το οποίο επιτελούν οι εκπαιδευτικοί στον πρότυπο αυτό Βρεφονηπιακό Σταθμό και την υψηλής ποιότητος παιδεία, η οποία προσφέρεται στα παιδιά.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους καλό και δημιουργικό καλοκαίρι και απένειμε τιμητική πλακέτα εκ μέρους των Φιλανθρωπικών Οργανισμών στον Εικαστικό Καλλιτέχνη κ. Αλέξανδρο Λιάπη, έργα του οποίου κοσμούν τους χώρους του Βρεφονηπιακού Σταθμού.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.