Εν συνεχεία, ο Σεβασμιώτατος, αφού απηύθυνε ευχές προς όλους, διένειμε αναμνηστικά δώρα. Ακολούθησε κέρασμα προς όλους τους συμμετέχοντες.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25-5-2024 το απόγευμα, η εορτή λήξης των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Παροναξίας στη Νάξο.

Η εκδήλωση, η οποία έλαβε χώρα στον αύλειο χώρο του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος στο χωρίο του Αγίου Αρσενίου, ήταν αφιερωμένη στους Κολλυβάδες Πατέρες και περιλάμβανε επίκαιρους ύμνους, θεατρικά δρώμενα, αφηγήσεις και παραδοσιακούς χορούς. Συμμετείχαν παιδιά από τα κατηχητικά σχολεία των Ενοριών του νησιού μαζί με τους κατηχητές-τριες τους και τους γονείς τους. Στο τέλος της εκδήλωσης τον λόγο έλαβε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Καλλίνικος, ο οποίος αφού συνεχάρη όλους τους συντελεστές της εκδηλώσεως για την άρτια διεξαγωγή της, ευχαρίστησε τον Εφημέριο της φιλοξενούσας Ενορίας και Υπεύθυνο του Γραφείου Νεότητος, Πρωτοπρ. π. Συμεών Τελόπουλο για την όλη διακονία του και προσφορά στον σημαντικό αυτό τομέα. Εν συνεχεία, ο Σεβασμιώτατος, αφού απηύθυνε ευχές προς όλους, διένειμε αναμνηστικά δώρα. Ακολούθησε κέρασμα προς όλους τους συμμετέχοντες.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.