Προσκεκλημένος του Σεβ. Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού ο Επίσκοπος μας κ. Αμφιλόχιος μετείχε εις την πανήγυρι του Ι. Μητροπολιτικού Ναού της πόλεως των Χανίων.

Της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Πριγκηποννήσων κ. Δημήτριος, συλλειτουργούντων των Σεβ. Μητροπολιτών: Γρεβενών κ. Δαβίδ, Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κυρίλλου, του Επισκόπου μας και του οικείου Ιεράρχου κ. Δαμασκηνού. Τον θείο λόγο κήρυξε ο προεξάρχων Ιεράρχης του Οικουμενικού μας Πατριαρχείου, ο οποίος με λόγο μεστό, ζείδωρο νοημάτων και ναμάτων πίστεως αναφέρθηκε εις το πρόσωπο της Παναγίας Μητέρας και των γεννητόρων Αυτής Ιωακείμ και Άννα.

Της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε Δοξολογία για τις Ένοπλες Δυνάμεις, οι οποίες εορτάζουν την ημέρα αυτή και λιτάνευση της θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας στην πόλη των Χανίων. Πλήθος κόσμου είχε κατακλύσει τους δρόμους και τις πλατείες της πόλεως και μετείχε εις την λιτάνευση της Παναγίας. Ακολούθησε αβραμιαία φιλοξενία υπό του Σεβ. Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.