Στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος στις Ροβιές της Βορείου Ευβοίας μετέβη χθες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, όπου από τις 27 Ιουνίου μέχρι και το Σάββατο 6 Ιουλίου το πρωί, λειτουργεί η Α΄ Κατασκηνωτική Περίοδος (με θεματική ονομασία για φέτος την λειτουργική φράση «Φως Χρίστου φαίνει πάσι») στην οποία φιλοξενήθηκαν 100 αγόρια του Γυμνασίου με Αρχηγό τον Ιεροκήρυκα, Αρχιμ. Ιωάννη Καραμούζη.

Στην έναρξη της εορτής λήξης της Α΄ περιόδου, ο Αρχηγός π. Ιωάννης απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, κάνοντας αναφορά στο τρόπο ζωής της κατασκήνωσης, ευχαριστώντας παράλληλα και όλα τα στελέχη που συμμετέχουν εθελοντικά αλλά και τον Σεβασμιώτατο που με την ευλογία του και την άγρυπνη μέριμνα του επιτελούνται τα πάντα.

Οι κατασκηνωτές και τα στελέχη παρουσίασαν την άρτια προετοιμασμένη εορτή τους προκαλώντας συγκίνηση και ευχαρίστηση στους προσκεκλημένους.
Λίγο πριν το τέλος, ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη με θερμά λόγια τον καλό του συνεργάτη και αρχηγό της Περιόδου Αρχιμ. Ιωάννη Καραμούζη και όλα τα στελέχη της Κατασκήνωσης, και απηύθυνε λόγο οικοδομής προς όλους τους παρευρεθέντες γονείς και τα παιδιά, μιλώντας τους για το φως του Θεού που καθοδηγεί και στολίζει τις ψυχές μας, ενώ, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους γονείς.
Όλοι οι κατασκηνωτές στο τέλος είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά τον Σεβασμιώτατο, ο οποίος επέδωσε στο καθένα μια αναμνηστική ευλογία.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.