Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Χρυσοστόμου πραγματοποιήθηκε, τo Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020, στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας Μαντουδίου Εορταστική Εκδήλωση για τους Εθελοντές Αιμοδότες.

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη  εκπροσώπησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αιγαίων και Νηλέως, Πρωτοπρεσβ. Κωνσταντίνος Λιάσκος.

Η Εκδήλωση άνοιξε με την ευλογία της Βασιλόπιτας της Τραπέζης Αίματος, την οποία ευλόγησε ο π. Κωνσταντίνος, μεταφέροντας τις ευχές και τις ευλογίες του Σεπτού μας Ποιμενάρχου, τόσο προς τους Εθελοντές Αιμοδότες, όσο και προς όλους για καλή και ευλογημένη χρονιά.

Ο Πρωτοπρεσβ. π. Ιωάννης Μάρκου και Υπεύθυνος της Τραπέζας Αίματος καλωσόρισε όλους στην Εκδήλωση και ευχήθηκε τα δέοντα.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί του Δημάρχου, των Επισήμων και ομιλία από τον  Οικον. Δημήτριο Σταμούλο, Εφημέριο Κηρίνθου, σχετικά με την Αιμοδοσία και την εορταστική περίοδο.

Ξεχωριστό τόνο στην όλη εκδήλωση έδωσε η Χορωδία της Ενορίας υπό την διεύθυνση του Οικον. Νικολάου Μάρκου, η οποία απέδωσε πολύ όμορφα επίκαιρους ύμνους, κάλαντα και τραγούδια από διάφορες περιοχές της πατρίδος μας.

Ακολούθησε κέρασμα, κλήρωση πολλών δώρων προσφορά των καταστημάτων της Πόλεως Μαντουδίου και μοιράστηκαν ενθύμια – δωράκια στους Εθελοντές Αιμοδότες.

Την Εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Εφημέριοι: Στροφυλιάς π. Ναούμ Σταύρου, Κεχριών π. Αντώνιος Τσούπρος και Πηλίου π. Βασίλειος Μάρκου, Ο Δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης- Αγίας Άννας, κ. Γεώργιος Τσαπουρνιώτης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, οι τοπικές Αρχές, τα Σωματεία, οι Σύλλογοι και πολλοί Ενορίτες.

Η Αιμοδοσία πραγματοποιείται δύο φορές κατ’ έτος, Απρίλιο και Οκτώβριο, και συγκεντρώνει γύρω στις 100 μονάδες αίματος.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.