Εορταστική εκδήλωση πραγματοποίησαν τα παιδιά του Κατηχητικό Σχολείο του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας Λαμίας με θέμα «Η 25η Μαρτίου», την Δευτέρα 25 Μαρτίου το απόγευμα, στην αίθουσα του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου.

Στην έναρξη της εκδηλώσεως προσφώνησε και καλωσόρισε τους παρευρισκομένους ο Προϊστάμενος του Ναού π. Ιωάννης Αυγέρης και τους συνεχάρη για την τιμή και τον σεβασμό που επιδεικνύουν προς της Ηρωικές Μορφές της Ελληνικής Επαναστάσεως με την εκδήλωση αυτή.

Η εκδήλωση περιελάμβανε παρουσίαση του βιβλίου « Το λιοντάρι της Ρούμελης» από την κ. Παρασκευή Καραγεώργου και την Φιλόλογο κ. Νίκη Καχριμάνη – Τζόϊδου, ποιήματα από τα παιδιά του κατηχητικού για τον Αητό της Ρούμελης Αθανάσιο Διάκο, τον Γεώργιο Καραϊσκάκη και άλλους οπλαρχηγούς καθώς έγιναν και αναφορές στο κρυφό Σχολειό και την αξία του. Επίσης τα παιδιά παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς, καθώς και παραδοσιακά τραγούδια της δημοτικής μας παραδόσεως.

Η κατηχήτρια κα Παρασκευή Καραγεώργου, ευχαρίστησε τα παιδιά και όλους τους συνεργάτες της Ενορίας για την διεξαγωγή της όμορφης αυτής εκδηλώσεως και διένειμε σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά δώρα.

Η όμορφη εκδήλωση έκλεισε με προσφορά κεράσματος εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ναού, προς όλους.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.