Γράφει η Μητρόπολη Νεαπόλεως

Μια όμορφη γεμάτη ζωντάνια και ενθουσιασμό γιορτή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017, για τα παιδιά των ιερέων στο ζεστό χώρο της κατακόμβης του Ιερού Ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Εύοσμο.

Τη γενική ευθύνη του προγράμματος την είχε η ομάδα των κατηχητριών του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης.

Η παιδική χορωδία «Μελωδοί της χαράς» άνοιξε την εκδήλωση με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα, ακολούθησε η παιδική ορχήστρα, η οποία απέδωσε έργα της καταξιωμένης μουσικού Ευανθίας Ρεμπούτσικα. Τη σκυτάλη πήρε η χορευτική ομάδα, η οποία παρουσίασε τους χορούς «Ξύλα Μυτιλήνης» και «Χασαποσέρβικο».

Ο ενθουσιασμός και η ζωντάνια πυροδοτήθηκαν με το διαδραστικό παιχνίδι «Μπαλονομαχίες», στο οποίο οι νικητές αμείφθηκαν με ένα σκουφάκι του Αη Βασίλη.

«Η ιστορία των τριών δένδρων» που προβλήθηκε με διαφάνειες συγκίνησε μικρούς και μεγάλους με τα απλά και εύληπτα πνευματικά μηνύματά της.

Στο τέλος, η χαρά περίσσεψε όταν ο Σεβασμιώτατος κ. Βαρνάβας πρόσφερε σε όλα τα παιδιά όμορφα δώρα.

Εκ του Γραφείου Τύπου

Εορταστική Εκδήλωση για τα παιδιά των ιερέων της Μητρόπολης Νεαπόλεως Εορταστική Εκδήλωση για τα παιδιά των ιερέων της Μητρόπολης Νεαπόλεως Εορταστική Εκδήλωση για τα παιδιά των ιερέων της Μητρόπολης Νεαπόλεως Εορταστική Εκδήλωση για τα παιδιά των ιερέων της Μητρόπολης Νεαπόλεως Εορταστική Εκδήλωση για τα παιδιά των ιερέων της Μητρόπολης Νεαπόλεως Εορταστική Εκδήλωση για τα παιδιά των ιερέων της Μητρόπολης Νεαπόλεως Εορταστική Εκδήλωση για τα παιδιά των ιερέων της Μητρόπολης Νεαπόλεως Εορταστική Εκδήλωση για τα παιδιά των ιερέων της Μητρόπολης Νεαπόλεως Εορταστική Εκδήλωση για τα παιδιά των ιερέων της Μητρόπολης Νεαπόλεως

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.