Πλήρης διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στον παράδρομο της Λ. Ποσειδώνος, 50μ. από το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Καλαμακίου έως την έξοδο παρακείμενου χώρου στάθμευσης, μέγιστου μήκους 60μ., ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λ. Ποσειδώνος, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Μεταμορφώσεως έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Κανάρη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

-Πλήρης διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στον παράδρομο της Λ. Ποσειδώνος, 50μ. από το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Καλαμακίου έως την έξοδο παρακείμενου χώρου στάθμευσης, μέγιστου μήκους 60μ., ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Χωρίς μποτιλιάρισμα και κίνηση διεξάγεται τώρα η κυκλοφορία επί της λεωφόρου Ποσειδώνος, εκεί όπου από νωρίς το πρωί οι οδηγοί ταλαιπωρήθηκαν μπροστά από το τιμόνι, λόγω έργων που εκτελούνται στην περιοχή.

Το μποτιλιάρισμα ξεκινούσε από το Δέλτα Φαλήρου έως και την κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισού, φτάνοντας στο ύψος της Λαχαναγοράς.

Τα προβλήματα στην κυκλοφορία έχουν προκύψει, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής πεζογέφυρας.

Οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν κατά το χρονικό διάστημα από 08/05/2020 έως 08/06/2020 και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, σε οδικό δίκτυο, περιοχής Δήμου Αλίμου, ως ακολούθως.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.