Μια ξεχωριστή δράση διοργάνωσε η Ένωση Μητέρων Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουγκάντα, στην Εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης στην Βούμπα.

Για τρεις ημέρες, ειδικοί παρείχαν γνώσεις και εμπειρία αναφορικά με την κατασκευή εγκαταστάσεων αποθήκευσης τροφίμων, προκειμένου να αυξηθεί η πρόσβαση σε ποιοτικά τρόφιμα.

Όπως γράφει στην ιστοσελίδα της uocmu.org, το πρόγραμμα είχε ως στόχο να εξοπλίσει τους συμμετέχοντες με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να εκπαιδεύσουν κι άλλα μέλη προκειμένου να εξασφαλίσουν καλύτερα τρόφιμα και σπόρους για την επόμενη καλλιεργητική περίοδο, ώστε να μειωθούν οι απώλειες μετά τη συγκομιδή.

Η Ένωση Μητέρων Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουγκάντα είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που λειτουργεί από το 2003 «με πίστη στο σχέδιο του Θεού και σχεδιασμό μιας οικογένειας όπου οι μητέρες / οι γυναίκες έχουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση και διατήρηση της ζωής και έχουν τα δώρα και τις δυνατότητες του Θεού να συνεισφέρουν θετικά στην ευημερία και ανάπτυξη της οικογένειας, της Εκκλησίας και του έθνους ως συνόλου».

Η Ένωση έχει επεκταθεί σε 60 ορθόδοξες κοινότητες και συνεργάζεται για την οικοδόμηση της ειρήνης και την επίλυση των συγκρούσεων, τα προγράμματα αλφαβητισμού ενηλίκων, την πνευματική ενίσχυση, την ασφάλεια των τροφίμων και των εισοδημάτων.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.