Το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ενορίας Γεννήσεως του Χριστού Μολάων πραγματοποίησε με επιτυχία εκδήλωση τσάι-καφέ στον αύλειο χώρο του περικαλλούς Ιερού Ναού, το απόγευμα της Πέμπτης 18 Αυγούστου 2022.

Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, άνοιξε ο εφημέριος της Ενορίας και ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως μας, Πανοσ. Αρχ.. Ευστάθιος Πορφύρης, ο οποίος αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της φιλανθρωπίας, που πηγάζει από τον ίδιο το Χριστό.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Δ. Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχειλης και ο Πρόεδρος της Παλλακωνικής Ομοσπονδίας Η.Π.Α και Καναδά και Πρόεδρος του Συνδέσμου Ομογενών Επιδαύρου Λιμηράς κ. Θεόδωρος Παυλάκος.

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε η καθηγήτρια κ. Γεωργία Μυλωνά, η οποία, με την ευκαιρία της επετείου των 100 ετών από την μικρασιατική καταστροφή, μίλησε για τον ερχομό των προσφύγων και την εγκατάσταση τους στην Λακωνία.

Ακολούθησε πρόγραμμα παραδοσιακών χορών από τον Χορευτικό Όμιλο ‘’Μύλοι’’, υπό την καθοδήγηση της κ. Φανής Κολλιάκου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις πρέπουσες ευχαριστίες προς όλους εκείνους που συνέβαλαν υλικά και πνευματικά, ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση, αλλά και προς όλο τον κόσμο, για την ολοπρόθυμη ανταπόκριση στο κάλεσμα της Ενορίας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.