Όπως μας ενημερώνει η Μητρόπολη Φθιώτιδος

Πολλοί ήταν οι πιστοί αλλά και οι Ιερείς της Λαμίας που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και προσήλθαν στο φιλόξενο Ενοριακό Πνευματικό κέντρο.

Οι παρευρισκόμενοι συμμετείχαν στην κοπή της αγιοβασιλόπιτας του Ναού και απόλαυσαν τον καφέ και το τσάι τους, τα πλούσια εδέσματα των κυριών της Ενορίας, τους χορούς που παρουσίασε το τμήμα παραδοσιακών χορών των ενηλίκων της Ενορίας Αγίου Γεωργίου Λαμίας καθώς έλαβαν μέρος και σε δωροκλήρωση.

Τους παρευρισκομένους καλωσόρισε ο Προϊστάμενος π. Χρήστος Τσιλοφύτης,ο οποίος τους ευχήθηκε καλή χρονιά με πλουσία τη χάρη της Αγίας Σοφίας στη ζωή τους, τους ευχαρίστησε που ανταποκρίνονται κάθε φορά στις προσκλήσεις της Ενορίας και ενισχύουν με τη συμμετοχή τους την αποπεράτωση του περικαλλούς Ναού.

Αναφέρθηκεεν συντομία στην πορεία των εργασιών και τους ενημέρωσε ότι αυτό το διάστημα γίνονται τα εξωτερικά επιχρίσματα του Ναού.

Επίσης οι πιστοί εθαύμασαν και το Ιερό παρεκκλήσιο του Αγίου Ηρωδίωνος που κατασκευάστηκε εντός του Πνευματικού κέντρου και σύντομα θα εγκαινιαστεί από τον Ποιμενάρχη μας.

Στο τέλος της εκδηλώσεως όλοι αποχώρισαν ευχαριστημένοι, εκφράζοντας την χαρά τους για την όμορφη αυτή ευκαιρία της επικοινωνίας.

Η Ενορία της Αγίας Σοφίας Λαμίας έκοψε την αγιοβασιλόπιτα Η Ενορία της Αγίας Σοφίας Λαμίας έκοψε την αγιοβασιλόπιτα Η Ενορία της Αγίας Σοφίας Λαμίας έκοψε την αγιοβασιλόπιτα

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.