Η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου και το Αννουσάκειο Ίδρυμα διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα την λοιμική νόσο των καιρών μας. Ομιλήτρια θα είναι η διακεκριμένη Καθηγήτρια Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Δρ. Αθηνά Λινού, η οποία θα αναπτύξει το θέμα: «Η εμπειρία της πανδημίας του κορωνοϊού. Προκλήσεις και ευκαιρίες σε επιστημονικό, κοινωνικό και πνευματικό επίπεδο».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου, 12 Μαρτίου στις 18.30μ.μ., στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Τσατσαρωνάκειου Πολιτιστικού Πολύκεντρου (Κίσαμος).

Η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Κισάμου, Ιατρός κα Μανωλίτσα Νικολακάκη-Κατάκη, θα αναφερθεί στην συμβολή του Κ.Υ. Κισάμου στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Την εκδήλωση συντονίζει η Ιατρός-Πνευμονολόγος κα Όλγα Βουλγαράκη, Επιστημονική Διευθύντρια του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου. Θα υπάρξει χρόνος συζήτησις, σε περίπτωση υποβολής ερωτήσεων, προς την εκλεκτή και διακεκριμένη ομιλήτρια. Η εκδήλωση αφορά την Επιστημονική-Ιατρική Κοινότητα ως και κάθε πρόσωπο καλής θελήσεως που επιθυμεί υπεύθυνη ενημέρωση περί του μείζονος σημασίας θέματος αυτού.

Για την είσοδο στο χώρο της εκδήλωσης η χρήση μάσκας προσώπου είναι υποχρεωτική και θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα πρωτόκολλα υγειονομικής προστασίας κατά της διασποράς Covid-19

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.