Η Εγκύκλιος θα αναρτηθεί μόλις εκδοθεί από το Υπουργείο Παιδείας και θα παρουσιάζει την αναλυτική διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι Κύπριοι πρωτοετείς για να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους στο Τμήμα επιτυχία.

Ενημερώνουυμε τους Κύπριους Φοιτητές που εξασφάλισαν θέση στα Πανεπιστήμια της Ελλάδας ότι οι εγγραφές τους στις Σχολές/Τμήματα θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020. Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας πριν από λίγο αναφέρει συγκεκριμένα ότι “η αναλυτική εγκύκλιος εγγραφών θα ανακοινωθεί στο προσεχές διάστημα”. Αν θέλετε να ενημερωθείτε ΠΡΩΤΟΙ πατήστε εδώ.

Την έναρξη των εγγραφών για τους εισαγομένων με την ειδική κατηγορία Αλλοδαπών – Αλλογενών αποφοίτων λυκείων εκτός ΕΕ και αποφοίτων λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών – μελών της Ε.Ε στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι οι εγγραφές των επιτυχόντων στα Τμήματα και τις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με την ειδική κατηγορία Αλλοδαπών – Αλλογενών αποφοίτων λυκείων εκτός ΕΕ και αποφοίτων λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών – μελών της Ε.Ε. θα γίνουν από την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Η αναλυτική εγκύκλιος εγγραφών θα ανακοινωθεί στο προσεχές διάστημα και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων .

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.