Η Διαδικτυακή μας εφημερίδα παρατηρώντας την αγωνία και την φιλομάθεια των καλή τη πίστει επισκεπτών της, καινοτομεί και προβαίνει σ΄ έναν πρωτότυπο τρόπο Ορθοδόξου κατηχήσεως και συνομιλίας με online σύνδεση σε τακτές ημέρες και ώρες, ώστε να αντλήσει νάματα εκ πείρας και σοφίας αγιοπατερικής και να δώσει αποκρίσεις στα ποικίλα ερωτήματα αλλά και προσευχητική στήριξη ευσεβών χριστιανών.

Στις ερωταποκρίσεις πρωτοστατεί και συντονίζει ο ελλογιμώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, Αθανάσιος Μισσός, του οποίου το βιογραφικό βρίθει σπουδών και διακρίσεων, ενώ η πολυετής παρουσία του στον ιερό κλήρο τον έχει χαλυβδώσει πνευματικά.

Οι διάλογοι κατοχυρώνονται και τεκμηριώνονται βιβλικά και αγιοπατερικά και όχι κατά το δοκούν.

Το ευτυχές είναι ό,τι στις όποιες απορίες δίδονται απαντήσεις στηριγμένες στην εκκλησιαστική γραμματεία και στην θύραθεν παιδεία. Είμαστε πρόθυμοι να καταπιαστούμε με ό,τι θέμα άπτεται της ανησυχίας σας εκκλησιαστικού, κοινωνικού και ανθρωπιστικού επιπέδου.

Η διαδικτυακή συνομιλία θα είναι δημοκρατική, αδέσμευτη και απαλλαγμένη από στερεότυπα και τον ανιαρό ξύλινο λόγο των πολλών.
Όσοι πιστοί προσέλθετε !

Ζητήστε περισσότερες λεπτομέρειες στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (3 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Κωνσταντινος Γακιδης

Ασχολήθητε και με μας τους ασώτους.Απλωστε χέρι ευσπλαχνιας. Διότι επληθυναμε στους καιρούς της αποστάσιας.Τραβηξτε μας επάνω στο φως. Ελάτε να μας βρήτε,για να μας φροντίσετε τις πληγες και να μας οδηγήστε στον δρόμο προς την Εκκλησία.Ζουμε στην κόλαση.Κατεβητε και ανακαλέστε μας.
ΥΣ
Θέλουμε ανοιχτή γραμμή με πνευματικους
γιατί υπάρχει ελπίδα και για μας και είναι η ίδια με τη δική σας. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΏΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΎ ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΥ ΘΕΟΤΌΚΟΥ ΜΑΡΙΑΣ.
ΑΜΗΝ